boomplanting ter compensatie van ons verkiezingsdrukwerk

boomplanting ter compensatie van ons verkiezingsdrukwerk

25 februari 2019, PRO Hoeilaart

Op zondag 17 februari hebben een twintigtal vrijwilligers van PRO Hoeilaart bomen geplant ter compensatie van het verkiezingsdruk van de afgelopen lokale verkiezingen. Even aanstippen dat wij toen het minste drukwerk hadden van alle partijen: 51 gram per brievenbus tov 71 gram bij NV-A, 96 gram bij CD&V en 219 gram bij OpenVLD.

Er zijn vier appel- en drie perenbomen geplant in de gemeentelijke boomgaard Terjansdelle en nog drie kastanje bomen en een notelaar op de speelplaatsen van de basisscholen het Groene Dal en Sint-Clemens. We hopen dat de andere partijen ons volgen in deze compensatie, die bovendien ook nog goed is voor het klimaat, en dat we samen de volgende keer niet meer drukwerk inzetten dan nodig.