Marjon van Moorsel

 

Kort nadat we in 1990 in Hoeilaart kwamen wonen, ben ik lid geworden van PW, nu PRO,  zonder enige politieke ambitie, maar omdat het een leuke groep mensen was. Mensen met een positieve instelling en goeie ideeën die ik graag wilde steunen.

 

Ik heb eigenlijk nog steeds geen interesse in het politieke bedrijf als zodanig, maar wil net als ruim 25 jaar geleden gewoon bijdragen aan de gemeenschap. Ik ben er vast van overtuigd dat als je je verbindt met je omgeving, je actief inzet daar waar je woont, je van je woonplaats je thuis maakt. Hoeilaart is mijn thuis.

 

Het dorp verandert, natuurlijk: nieuwe inwoners en nieuwe tijden, nieuwe noden. Maar laten we  zorgvuldig te werk gaan als we op die veranderingen inspelen. Hoe, wat en waar we bouwen, bijvoorbeeld, en of we te voet gaan, fietsen of autorijden heeft gevolgen voor àlles. Wat we denken dat we ‘nodig hebben’ moeten we afwegen tegen wat we bereid zijn daarvoor op te geven.

 

Het groen, de infrastructuur, speelruimte, ontmoetingsplaatsen, alles wat Hoeilaart maakt tot wat het nu is en bepaalt wat het zal worden, daar wil ik graag over meedenken.

 

Marjon van Moorsel
  • 61 jaar oud
  • 2 kinderen
  • tolk

contact met Marjon

Geen nieuwsberichten van Marjon