Nancy De Clercq

 

Hallo, ik ben Nancy De Clercq, 45 jaar oud, waarvan ik er tien in de gezellige en groene gemeente Hoeilaart woon. Ik heb twee dochters: Zoé is 16 jaar en Anouk 12 jaar, die alle twee een mooie tijd in basisschool het Groene Dal hebben gehad.

 

Veel tijd gaat naar m’n gezin, dat heel belangrijk voor me is. Daarnaast verdien ik de kost als part-time receptioniste bij Bergerat Monnoyeur (Caterpillar) in Overijse. Ik hou heel veel van direct contact met mensen en ze zo goed mogelijk verder te helpen.

 

Optimisme staat in onze familie hoog in het vaandel en ik probeer dat zoveel mogelijk door te geven aan de mensen rondom mij. Natuur, muziek en yoga zijn daarvoor een sterke inspiratiebron.

 

Ik woon in de wijk Terdelle, dicht bij de nieuwe toegang naar het station van Hoeilaart. Ik kijk er naar uit meer treinen te zien rijden in de nabije toekomst, zodat we de auto vaker thuis kunnen laten staan. Een efficiënt netwerk en betaalbaar openbaar vervoer is daarvoor nodig. Ook de fiets is een prima alternatief. Daarvoor moeten de wegen structureel worden aangepast met volwaardige fietspaden.

 

Kinderen moeten veilig naar school kunnen gaan, met de fiets of te voet. De straten rond de scholen moeten daarom in het teken staan van voetgangers en fietsers i.p.v. koning auto. Gelukkig zie ik meer en meer mensen de fiets nemen om hun kinderen naar school te brengen. De infrastructuur moet nu snel volgen om veel meer mensen hiertoe aan te zetten.

 

Als lid van Pro-Hoeilaart hoop ik m’n steentje bij te dragen voor een sociaal en duurzaam Hoeilaart!

 

Nancy De Clercq
  • 45 jaar oud
  • 2 kinderen
  • receptioniste
  • wijk Terdelle

contact met Nancy

Geen nieuwsberichten van Nancy