Pierre Sajdak

Mijn naam is Pierre en ik kwam min of meer toevallig terecht in Hoeilaart in 2015. Inmiddels ben ik verliefd geworden op onze groene gemeente. Voor ik naar België kwam in 2011 woonde ik in
verschillende landen. Ik ben geboren in Polen. Nadien verbleef ik enkele jaren in Hongarije, Turkije, Libanon en Frankrijk. In Aix-en-Provence behaalde ik mijn Master in de Rechten.

Mijn leven is een schoolvoorbeeld van het project van Europese opbouw waarbij grenzen worden uitgewist en elke persoon vooral als mens en Europees burger wordt beschouwd. Het is mijn ambitie
om de stem van de vele expats die in Hoeilaart wonen te mogen verwoorden. Ik ben ervan overtuigd dat diversiteit en een inclusieve cultuur onze vooruitgang ten goede komen en bevorderen. Daarom streef ik naar een gemeente waarin iedereen zich oprecht thuisvoelt en gelijke kansen krijgt.

De grootste charme van Hoeilaart ligt in de natuur en de gastvrijheid van de inwoners. En het zijn deze twee waarden die PRO Hoeilaart op een voetstuk plaatst en wil blijven plaatsen. Ik sta voor een groen, menselijk, verenigd, gezond en vooruitstrevend Hoeilaart.

 

Pierre Sajdak
  • 35 jaar oud
  • Jurist
  • wijk Centrum

contact met Pierre

Geen nieuwsberichten van Pierre