Anke Claassen

 

Begaan met iedereen die het wat minder getroffen heeft. Dat ben ik. Ik geloof in een samenleving waar er ook plaats is voor mensen die de ratrace van de snelle maatschappij niet altijd kunnen volgen. Ik ben ervan overtuigd dat mensen het gelukkigst zijn in landen waar de inkomensongelijkheid klein is. Oòk zij die het goed voor elkaar hebben. Eigenlijk is het  allemaal het heel simpel: om de belofte van de verzorgingsstaat te kunnen blijven waarmaken, zullen de zwaarste schouders ook de zwaarste lasten moeten blijven dragen.

Een open gemeenschap met een rijk verenigingsleven omringd door het groene Zoniënwoud. Dat is Hoeilaart. Ik vind dat in een welgestelde gemeente als de onze niemand uit de boot mag vallen. Zeker ook kinderen niet. Als gemeente moeten we ervoor zorgen dat iedereen alle kansen krijgt op een gelukkig en zo zorgeloos mogelijk leven. Daar wil ik me persoonlijk voor inzetten.

Als mama van twee en financieel journalist combineert ik een druk gezinsleven met een carrière. Toen ons gezin zich vijf jaar geleden definitief in Hoeilaart settelde, ben ik meteen het gemeenschapsleven in gedoken. Ik sloot me direct aan bij PRO en zet me hoofdzakelijk in op het gebied van communicatie. Ook ben ik lid van de ouderraad van lagere school het Groene Dal. Daarnaast heb ik samen met mijn nieuwe Hoeilaartse vrienden het team ‘De Felix Pateekes’ gevormd tijdens het vermaarde jaarlijkse dorpsspel ‘Het Hele Dorp’.

 

 

Anke Claassen
  • 39 jaar oud
  • 2 kinderen
  • financieel journalist
  • wijk Molenberg

contact met Anke

Geen nieuwsberichten van Anke