Bernard De Caevel

 

Het is aangenaam leven in Hoeilaart. De bijdrage van PRO is daarvoor een bepalende factor . Enkele voorbeelden.

  • PRO doet nooit mee aan vriendjespolitiek. Iedereen is een vriend van onze diensten. Die zijn er om het leven van de burger te vergemakkelijken. Politieke steun om een dossier goed behandeld te krijgen is niet nodig. En als een project niet doorgaat, is het omdat de nadelen, de hindernissen te groot zijn.
  • PRO doet fantastisch werk bij het OCMW en helpt de armere mensen om weer in een duurzame gezonde financiële situatie te zitten, dankzij de grote motivatie van de sociale medewerkers. De verbeterde situatie van armere mensen zorgt ook voor een beter samenleven op scholen, op de voetbalclub, overal in Hoeilaart. Daarnaast, door het binnenkrijgen van subsidies en het goed beheer van het OCMW was in de laatste 2 jaar samen een overschot van 1.5 miljoen euro.
  • PRO zorgt voor vernieuwing (Gemeenteplein, Sportcomplex…) met absolute zorg voor het algemeen belang.
  • PRO steunt initiatieven van alle verenigingen, ongeacht hun oorsprong, zolang deze positief bijdragen aan het aangenaam leven in Hoeilaart

Ik, als directeur van een milieuconsultancybureau en grote verdediger van het landelijk karakter van onze gemeente, wil de acties van PRO steunen, met mijn kennis en ervaring, zodanig dat PRO verder het verschil kan maken, voor een rustige, gezellige samenleving in Hoeilaart.

 

Bernard De Caevel
  • 54 jaar oud
  • directeur van een milieuconsultancybureau

contact met Bernard

Geen nieuwsberichten van Bernard